Aanmelden 360 Sessions

[ultimate_spacer height=”20″]
[ultimate_spacer height=”20″]

Over 360 Sessions

[ultimate_spacer height=”10″]

Producers Ruud Tijs, Daan Nieboer en cinematograaf Eric Zwiers bundelen hun krachten. 360 Sessions geeft bands en artiesten de mogelijkheid interactieve live videos te maken van hun eigen muziek.

Het idee achter 360 Sessions is om je publiek midden in de live beleving te laten staan. Een uniek point-of-view waar normaal gesproken geen publiek mag staan, kan staan. Of,.. waar het gewoon “too loud to stand in” is.

Het is toffe content om te delen als je al een tijdje niets hebt uitgebracht. Of juist als je een aanloopt maakt naar een nieuwe release!
En! Interactief, want je kan zelf rondkijken in de 360 graden video. Zelfs na 10x kijken ontdek je nog nieuwe dingen. Ons doel is om deze professionele live studio sessies met 360 graden video op een betaalbare wijze aan te kunnen aanbieden.

Een typische dag bij 360 Sessions ziet er als volgt uit…

Je komt binnen in de studio, bouwt rustig en zelfverzekerd je backline op terwijl er koffie voor je gezet wordt. Nog even stemmen en, spelen maar!
Producers Ruud Tijs en Daan Nieboer zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt doordat 95% van de soundcheck al gedaan is. Ook de camera en belichting heeft cinematograaf Eric Zwiers allemaal al klaar staan en al gefinetuned toen je aan het opbouwen was.

Nadat je met 2 songs de sterren van de hemel hebt gespeeld (of gezongen) en verrassend fotogeniek blijkt te zijn, kies je samen wat de beste (volledige) take van iedere song was. En daarmee is alle heavy lifting eigenlijk al gedaan.
Je bouwt met een lekker gevoel weer af en maakt ruimte voor de volgende band.

Full disclosure…

Als je al studio ervaring hebt, zul je waarschijnlijk wel weten dat er veel tijd in het opbouwen en soundchecken zit. Het maken van een efficiënte planning is dan ook een belangrijk onderdeel van onze productie.

Aan de hand van de inschrijvingen zullen wij bepalen welke bands en artiesten er in aanmerking komen voor de 360 Sessions. We willen namelijk een slim rooster kunnen maken op basis van (ongeveer) overeenkomende bezettingen.

Wanneer we dit rooster gaan opstellen, zullen wij de opties voor de draaidagen met je delen en ook samen bekijken wat goed werkt.

Wat krijg je bij een 360 Session?

 • 360 graden video’s van topkwaliteit
 • Professionele live opnames met de kracht van een echte studio productie
 • Coole content om online te delen
 • Heerlijke Hillroad Records koffie

 

Met ons huidige aanbod kun jij je nu inschrijven om 2 songs te komen opnemen voor €500,- ex BTW

 

 

[ultimate_spacer height=”20″]

Aanmeldformulier 360 Sessions

(Aanmelden is vrijblijvend)

[ultimate_spacer height=”10″]

  Gegevens Band

  Recent materiaal (Demo/single)

  Bezetting

  Social links


  Contactpersoon

  Vragen/opmerkingen

  Veelgestelde vragen:

  Moet ik dan al voor mijn 360 Session betalen voordat ik in jullie slimme rooster ben ingedeeld?

  – Nee, pas als we samen zijn overeengekomen wanneer de 360 Session plaatsvindt zullen we je vragen te betalen. We vragen dan wel meteen het hele bedrag en onze afspraak staat na betaling dan ook vast.